mijn leesautobiografie

Lezen zelf vind ik erg leuk als het mijn eigen boeken zijn die ik niet voor school hoef te lezen. Ik lees sinds afgelopen jaar wat vaker een boek per maand ongeveer. ik lees vooral Engelse boeken. Detectives, Thrillers en Sci-fi vooral. Nederlandse boeken wat minder maar de boeken die ik tot nu toe in het Nederlands heb gelezen waren psychologische trillers/misdaad. Mijn leesniveau is 3. Ik vind het mooi als een schrijver een boodschap wilt overbrengen maar ik ga echt niet de literatuur in een boek opzoeken.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.