Hoe het nu gaat

Trimester1 ging niet goed. Met planning was slecht, en me inzet tijdens de lessen konden ook beter. Ik had dit jaar erg onderschat.

In de aankomen trimester ga ik er voor zorgen dat mijn planning helemaal op orde is. Ik ga mijn huiswerk in de les al proberen af te krijgen, zodat ik thuis minder hoef te doen, en als ik wat moet af maken dat het dan minder is, en dat ik het af kan krijgen in de tijd dat ik heb.

Als het zo door gaat weet ik niet of ik Havo wel kan halen. Ik heb namelijk al 2 jaar lang op me tenen gelopen. Ik ga ieder geval proberen dat ik het gewoon haal. Als ik me planning goed bijhoud gaat het wel al een stuk makkelijker. Als me planning en me inzet goed zijn, dan betekend dit dat de stof te moeilijk is en moet ik helaas terug naar 3tl. Maar ik ga er voor zorgen dat dit niet gebeurd !

 

Toetsen

Mijn toetsen zijn heel slecht gegaan. Ik heb ook slechte cijfers terug gekregen.

De toetsen Nederlands, Geschiedenis en Biologie gingen heel slecht, terwijl ik best goed had geleerd. Ik had voor al deze vakken, had ik een onvoldoende.                                            Bij de toetsen Wiskunde, Engels en Filosofie ging het wel redelijk, maar het kon beter.

 

School

Met mij gaat het niet zo goed op school. Ik doe hard mijn best, maar toch haal ik slechte cijfers. Het is een beetje demotiverend, maar toch blijf ik me best doen, want ik wil persee Havo doen. Ik weet niet echt wat ik verkeerd doe. Ik moet me wel meer aan de planning houden, maar voor de rest doe ik echt hard me best.