Hoe het nu gaat

Trimester1 ging niet goed. Met planning was slecht, en me inzet tijdens de lessen konden ook beter. Ik had dit jaar erg onderschat.

In de aankomen trimester ga ik er voor zorgen dat mijn planning helemaal op orde is. Ik ga mijn huiswerk in de les al proberen af te krijgen, zodat ik thuis minder hoef te doen, en als ik wat moet af maken dat het dan minder is, en dat ik het af kan krijgen in de tijd dat ik heb.

Als het zo door gaat weet ik niet of ik Havo wel kan halen. Ik heb namelijk al 2 jaar lang op me tenen gelopen. Ik ga ieder geval proberen dat ik het gewoon haal. Als ik me planning goed bijhoud gaat het wel al een stuk makkelijker. Als me planning en me inzet goed zijn, dan betekend dit dat de stof te moeilijk is en moet ik helaas terug naar 3tl. Maar ik ga er voor zorgen dat dit niet gebeurd !

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>