3/4 van het boek

Heyhey,

Jeetje wat een spannend boek, pffffffff.

Even een korte samenvatting van het het begin van de ontsnappig.

Het ‘begin’ kwam eigenlijk doordat Castel een liesbreuk had en het was verergerd naar mate hij in de nieuwe gevangenis zat. Het knobbeltje kwam nu elke keer maar terug.

Hij moet geopereerd worden in het ziekenhuis aan zijn lies want het was ernstig. Dit zaten ‘de kleine man en Castel’s moeder als de enige kans’

Er werd een heel plan uitgestippeld van hoe en wat? De dag van de ontsnapping ging alsvolgt: Castel lag in het ziekenhuis en zat maar te wachten totdat het ging beginnen. Toen kwam er een meisje naar hem toe en begon hem te zoenen en zei dat Hermano Muerte was aangekomen om hem te halen. Vanaf toen ging het veel snel voor hij het wist stond Broeder dood aan zijn bed om de boeien los te maken. En vanaf dat moment was het een kwestie van RENNEN RENNEN RENNEN ze vluchtte naar Cabarete dit ligt best wel dicht bij  de Gevangenis San Felipe maar dit was zo bedacht omdat ze natuurlijk dachtten dat hij het land was uitgevlucht deze plek was niet logisch om te schuilen.  denk ik precies op het goede moment terug naar Nederland. Als iedereen hem vergeten is. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat diegepakt word en nog 6 jaar vast moet zitten SPANNENDDDDD. Ik ben benieuwd!

Naja dit was een korte blik op de ontsnapping.

Ik ben zooooo benieuwd hoe het afloopt ik denk dat het hem lukt om te ontsnappen. Hij gaat denk ik precies op het goede moment terug naar Nederland, wanneer iedereen hem vergeten is. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat hij gepakt word en nog 6 jaar vast moet zitten. We zullen het zien!!!

mijn Hamvraag is: Er word gezegt dat hij net op tijd was voor zijn lies en dat de operatie nu echt noodzakelijk is. Daar kan hij toch niet zolang op wachten totdat die eindelijk weer in Nederland is? Dat is toch hartstikke gevaarlijk?

 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1 reactie op “3/4 van het boek

  1. hi there,

    tsja en toen kwam die o zo geweldige ontsnapping, daar ben ik zo doorheen gelezen vond het te spannend om me boek maar even te kunnen neerleggen.
    elke keer dacht ik oke nog 1 hoofdstukje of ehmm nog 1 HAHAH.

    hij nam inderdaad een groot risico met zijn lies, maar ik snap het ook wel..
    op dat moment staat er maar 1 ding op je lijstje in je hoofd en dat was ONTSNAPPEN gepakt worden zou toch je dood worden, de bewakers zouden je nooit meer rust geven in de gevangenis, dusja het was een kwestie van leven of dood.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>