Recensie Blauw water

Zakelijke gegevens:

Titel:  Blauw water

Schrijver:  Simone van der Vlught

Uitgeverij : Anthos

Samenvatting Boek:

Het verhaal gaat over een vrouw genaamd Lisa, die samen met haar dochtertje op een afgelegen plek woont. Als Lisa op een dag de was zit op te hangen, staat er plots een man voor haar. Het blijkt een ontsnapte tbs’er te zijn. Doordat haar dochtertje nog binnen zit, heeft Lisa geen andere optie dan naar binnen te gaan, de tbs’er gaat met haar mee. Ze zijn nu gevangen door hem. Wat is de tbs’er van plan ? En zal ze ooit kunnen ontsnappen ?

Mening over het boek:

Ik vond het een goed boek. Ik had het best wel snel uit doordat het ‘vlot’ te lezen is. Het verhaal zou realistisch kunnen zijn, wat het leuker maakt om het te lezen. Het taalgebruik is erg simpel, en het verhaal is makkelijk te begrijpen. Soms vond ik de gebeurtenissen in het boek nogal dramatisch. Dan leek het verhaal niet meer zo realistisch.Het was een boek dat een goede spanningsopbouw had, waardoor je benieuwd werd naar het einde. Al met al vind ik het boek wel een aanrader.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>