Op vakantie in Bosnie I Hercegovina

In de vakantie ben ik naar Bosnie I Hercegovina geweest. Daar heb ik veel familie. We zijn naar onze eigen flat geweest We zijn net klaar met de renovatie.Mijn moeder zei tegen mij: ‘Ruim je kamer op…o nee dat kan natuurlijk niet haha’. We moeten alleen nog een eettafel en stoelen kopen maar ook nog een tv in mijn kamer en in de woonkamer.

In Bosnie zijn onzettend veel bergen. We gingen dan ook skieen op ‘Bjelasnica’. één van de grootste bergen in Bonsie. Ik ben helemaal van de top gegaan! Dat was echt een adrenaline schok voor mij. Ik voelde de wind in mijn haren waaien en rook de droge sneeuw goed. Toen ik beneden was zei ik tegen mijn vader: ’Kom….nog een keer!’. Na het skieen gingen we warme chocolademelk drinken in een café op de berg. Daar  zagen we onze eigen skieleraar. Hij zei tegen mij: ‘Skieate pravo! kao profesionalci’. Dat is vertaalt: jullie skieen als profesionals! We hebben op Bjelasnica 2 nachten gelogeerd. Onze kamer had uitzicht op de hele berg. Dat vond ik egt een prachtig uitzicht.

De vakantie vond ik echt onzettend leuk maar wel een beetje druk. Tijd voor huiswerk kon ik heel erg moeilijk inplannen. Het leukste van de vakantie vond ik het skieen en slapen in de bergen. Dat zal ik nooit vergeten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>