Laatste deel boek

Ik heb het boek uit en ik vond het een erg leuk boek! In het begin was het best saai, want ik heb best veel van dit soort boeken gelezen.

Vragen die ik nog heb na het lezen van het boek:

1. Hebben Florien en Renko nog verkering na alles wat is gebeurd.

2. Komt Florien nog te weten waarom Kim waarom Kim Renko niet mocht?

Kaft

Als ik de kaft zie stel ik mezelf de volgende vraag:

Is het meisje verliefd op de jongen op de schommel?

samenvatting achterkant boek:

Florien wordt hopeloos verliefd op Renko. Aleen vind haar beste vriendin Kim dat hij niet deugt. Ze twijfelt of Kim gelijk heeft of dat ze jaloers is op haar. Floriens leven wordt steeds ingewikkelder, zeker wanneer haar ouders zeggen dat ze het niet eens zijn dat Florien met Renko heeft.

Vragen die ik had na dat ik de achterkant van het boek had gelezen:

Is Florien op het einde verhaal nog beste vriendinnen met Kim?

Is Florien op het einde nog steeds verliefd op Renko?

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.