andere website

22 november 2011

Heb je het niet zo op boeken maar houd je meer van techniek ga dan naar mijn nieuwe website techniek met Sebastiaan en de titel is allemaal techniek.

boeken app voor de ipad

22 november 2011

op de ipad kan je veel boeken zetten en ik vind het beter dan de e-reader.Op de ipad 1 en 2 heb je een app die ibook heet daar kan je normale boeken en stripboeken op zetten. Dus veel lees plezier.

boeken voor games

22 november 2011

Je hebt ook boeken voor games bijvoorbeeld een guide zodat je geheime gangen schatten en andere dingen kan vinden. Ik gebruik veel van die guides ze zijn duur maar wel efficiënt vooral als je ergens goed vast zit.

leestips

22 november 2011

Mijn nummer 1 boek is : het benedict genootschap. Ik vind het een leuk boek omdat het spannend en gelijk ook grappig is.

leuke boeken

17 november 2011

Harry potter wie kent hem niet. De laatste film en het laatste boek vind ik jammer. Ik denk dat wel meer kinderen en volwassenen dat jammer vinden. Als je alle delen gelezen hebt weet je waar het verhaal over gaat.Ik vind het leukste boek het laatste boek ik heb het 5 keer gelezen. Wat is jou favourite boek van Harry potter geef je antwoord in een reactie als je wil.

samenvatting het boek:niets

17 november 2011

Het boek Niets gaat over een groep kinderen die net terug zijn van hun zomervakantie.  Maar dan ontdekken ze dat hun vriend Pierre Anthon niet op school is. Ze gaan naar hem op zoek en vinden hem in een pruimenboom maar hij trekt niets van hun aan. De kinderen willen tot hem doordingen dat hij toch uit de pruimenboom komt.

ik geef dit boek op een schaal van 1 tot 10 een 8 omdat het ook een beetje zielig is en het is een nadenk boek dat vind ik wel leuk. Dit was mijn samenvatting van mijn boek.

boeken

1 november 2011

mijn klas c1v3 moest boeken uitzoeken als je lezen leuk vind weet je snel welke boeken je moet uitzoeken willen jullie uitleggen waarom je dat boek hebt gekozen

groetjes sebastiaan

boeken

1 november 2011

hoi ik zit in c1v3 ik ga bloggen over lezen

als je een tip hebt mail het dan naar 147848@helenparkhurst.net. Graag doen dan weet ik waar ik het over zou moeten hebben.

Hello world!

1 november 2011

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.