Mijn droom baan als astronaut.

Ik wil later graag astronaut worden omdat ik al sinds ik klein ben al dol ben op ruimtevaart.

Ik heb een paar keer eenĀ lanceringĀ gezien van zowel raketten als Space Shuttles. Ik heb zelf een keer een lancering gezien bij Kennedy Space Center daar is NASA ook en daar is elke lancering geweest die van Amerika is.

Het enige probleem is dat NASA bijna weg is omdat er ook bezuinigen zijn geweest. Daarom moeten de nieuwe astronauten met andere landen vliegen.

Als je van de zwaartekracht van de aarde wilt ontsnappen moet je 11km/s gaan anders val je weer naar beneden en dan heb je een probleem. Daarom is een ruimtereis erg duur vanwege de raket of Space Shuttle die moet goed beschermt zijn tegen de kou van de ruimte en de hitte van de zon( wat heel vaak wordt vergeten om te zeggen) en natuurlijk de brandstof( waterstof en zuurstof en vaste brandstof)

Heb je vragen geef dan een reactie.

Robots

Ik hou erg veel van robots want ze zijn erg handig. Ik maak zelf robots meet een lego Mindstorms kit die kan je ook zelf programmeren. Je krijgt er altijd een cd bij waar het programma voor je mindstorms kan downloaden. Als je een robot wilt maken die in het programma staan dan kun je die volgen en maak je een mooie robot en je kan hem programmeren. Je kan ook je fantasie erop loslaten. Als je wilt kan je ook mee aan wedstrijden doen. Ik zou graag mee willen doen alleen is dat niet gelukt want ik weet niet war en wanneer er een wedstrijd is. Ik heb een heleboel robots gemaakt en zelf geprogrammeerd.

Heb je ook een mindstorms pakket laat dan een reactie achter als je wil.

schaatsen op 7-2-2012

Vandaag ga ik schaatsen met de hele klas mega leuk. Je mocht je schaatsen meenemen als je die had maar minder dan de helft van de klas had dat niet. Ik heb er echt zin in want ik houd van schaatsen. Mijn hele familie ook. We gaan schaatsen bij de nieuwe ijsbaan.

 

Vind jij schaatsen ook leuk of juist helemaal niet geef dan een reactie.