Robots

Ik hou erg veel van robots want ze zijn erg handig. Ik maak zelf robots meet een lego Mindstorms kit die kan je ook zelf programmeren. Je krijgt er altijd een cd bij waar het programma voor je mindstorms kan downloaden. Als je een robot wilt maken die in het programma staan dan kun je die volgen en maak je een mooie robot en je kan hem programmeren. Je kan ook je fantasie erop loslaten. Als je wilt kan je ook mee aan wedstrijden doen. Ik zou graag mee willen doen alleen is dat niet gelukt want ik weet niet war en wanneer er een wedstrijd is. Ik heb een heleboel robots gemaakt en zelf geprogrammeerd.

Heb je ook een mindstorms pakket laat dan een reactie achter als je wil.

1 reactie op “Robots

  1. Ik heb geen robot packet maar het is wel interessant maar doe jij ook aan wedstrijden mee ? misschien kan je dat er ook bij schrijven
    hoeveel robots heb je al gemaakt vast veel?
    goeie blog

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>