Mijn droom baan als astronaut.

Ik wil later graag astronaut worden omdat ik al sinds ik klein ben al dol ben op ruimtevaart.

Ik heb een paar keer eenĀ lanceringĀ gezien van zowel raketten als Space Shuttles. Ik heb zelf een keer een lancering gezien bij Kennedy Space Center daar is NASA ook en daar is elke lancering geweest die van Amerika is.

Het enige probleem is dat NASA bijna weg is omdat er ook bezuinigen zijn geweest. Daarom moeten de nieuwe astronauten met andere landen vliegen.

Als je van de zwaartekracht van de aarde wilt ontsnappen moet je 11km/s gaan anders val je weer naar beneden en dan heb je een probleem. Daarom is een ruimtereis erg duur vanwege de raket of Space Shuttle die moet goed beschermt zijn tegen de kou van de ruimte en de hitte van de zon( wat heel vaak wordt vergeten om te zeggen) en natuurlijk de brandstof( waterstof en zuurstof en vaste brandstof)

Heb je vragen geef dan een reactie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>