Cijfers

De laatste tijd gaat het best wel goed, ik heb netjes al mijn werk ingeleverd wat ingeleverd moest worden. Voor mijn biologie dossier heb ik een 7,3 waar ik blij mee ben. Een andere goede cijfer die ik laatst terug heb gekregen is van wiskunde: 9,2. Voor de moa van duits heb ik een 8,5 gehaald. AK ging niet zo goed, daar heb ik een 4,2 gehaald.

Na het doel dat ik mij heb gesteld, goede cijfers halen, kan ik aardig tevreden terugkijken.
De spelling toets van Nederlands ging niet zoals verwacht, ik had een 4,0. Bij filosofie ging het goed, maar het kon beter, ik had een 6,0. De geschiedenis toets vond ik best moeilijk en ik heb daar net een voldoende gehaald; 5,5.  Bij wiskunde ging het goed, ik had een 6,8 en een 5,8.  Engels ging heel goed, een 8,2 en een 7,8.  Biologie ging totaal niet goed… Ik vond het erg moeilijk, maar de volgende keer ga ik mijn werk ook nakijken en vragen stellen als ik het niet begrijp.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.