3 kwart

hoi.

ik ben eindelijk op 75% van het boek

ik denk dat in het loop van het verhaal. Sabine naar het Olympische spelen gaat en hem ook gaan winnen. ik denk ook dat het uit gaat met Sabine en Wouter. want het gaat niet zo makkelijk tussen die twee. verder weet ik niet zo goed wat er nog zal gebeuren

 

doeidoei

 

de helft

hoi! daar ben ik weer.

zoals ik al had gezegd zit ik allang in me boek. ik heb nu wat minder problemen met het feit dat het boek niet zo duidelijk is en dat het soms wat moeilijk te begrijpen is. meestal als je wat verder leest kom je er van zelf wel uit.

Sabine is een meisje die ADHD heeft. ze is niet een meisje dat veel kan hebben want ze word snel heel erg kwaad.  sabine gaat voor alles wat ze wil hallen dat kan je goed lezen in het boek. Sabine houd erg veel van sport en doet het ook erg goed met sporten.

DE HAMMMMMVraag!

Waarom word er opeens een stuk van het vader vertelt?

1/4 van het boek

hey lezers

in het begin van het boek dacht ik steeds ja het is een meisjes boek blablabla. maar als je verder est dan zie je dat het helemaal geen meisjes boek is. tot nu toe vind ik het boek wel leuk. het verhaal blijft niet alleen over een ding gaan dat vind ik leuk. er zit afwisseling in.

het boek heeft ook zijn nadelen, soms is het verhaal erg onduidelijk. en ook worden er dingen gezegd maar niet echt uitgelegd waarom het zo zit.

ik zit naar mij gevoel wel al in het boek maar.

ik zie jullie bij mijn volgende blog