Cijfers

Tot nu toe gaat alles nog steeds heel goed. Mijn cijfers zijn hoog en voor natuurkunde had ik zelfs het hoogste cijfer van de klas. Voor wiskunde heb ik ook weer een 8 en een 7 en mijn bio dossier was ook voldoende. Ook ben ik er bijna zeker van dat ik voor het franse dossier een 6 of hoger heb. Vandaag ga ik nederlands spelling herkansen en ik hoop op een voldoende, vorige keer had ik namelijkk een 5.4. Ook mijn begrijpend lezen toets heb ik goed gemaakt, een 7 uit mijn hoofd. Toen ik ziek was hoorde ik ook dat de klas  de engelse leestoets herkanst heeft, maar ik denk dat ik het daarbij ga laten want daar had ik geen dikke onvoldoende voor en de rest van mijn engelse cijfers waren hoog. Ik hoop dat de rest van de aankomende toetsen voldoende worden gemaakt (economie, duits, filosofie, wiskunde, scheikunde, geschiedenis, biologie). We zullen het zien.

Cijfers

Hoi

Het is week 9 en tot op de dag van vandaag heb ik nog geen 1 onvoldoende gehaald op havo, en maar enkele op vwo; een toets van economie, scheikunde en een verslag van natuurkunde. Dit zijn maak zwakke onvoldoendes en makkelijk op te halen. Ook heb ik een onvoldoende gehaald voor de Nederlandse spelling toets, maar deze mag sowieso herkanst worden, dus dat komt dan wel. Verder gaan alle vakken goed en haal ik hoge cijfers, ook heb ik ook een goed gevoel over de dingen die ik heb ingeleverd/gemaakt en ik nog geen cijfer van heb terug gekregen. School gaat dus heel goed en ook met de vakken waar ik normaal gesproken moeite mee heb (wiskunde, frans, natuurkunde, biologie) gaat het nu qua toetsen goed. Ik werk ook harder dan in de 2e en heb me automatisch aangepast aan het leerwerk in de derde. Als ik harder op school werk zal mijn huiswerk nog minder zijn en daar ga ik me nu ook op focussen.

hey

Afgelopen weken heb ik echt mijn best gedaan om goede cijfers te halen. Ik hou mn huiswerk zo goed mogelijk bij en als ik dingen niet snap ga ik naar daltonuren en vraag ik uitleg aan andere kinderen of de leraar. Alleen met natuur en scheikunde heb ik veel meoite en loop ik best achter, maar het verslag van natuurkunde is wel goed gemaakt en vandaag ga ik veel uitleg krijgen van scheikunde en veel vragen bij natuurkunde, zodat ik alles goed snap en kan verder maken en kan leren voor scheikunde. Verder leer ik voor elke toets en heb ik nog geen enkele onvoldoende gehaald, op de nederlandse toets na. Ik had voor de spellingtoets helaas een 5,4 maar gelukkig is dat makkelijk op te halen. Tot nu toe kan ik het nog allemaal goed aan, maar ik moet mke meer inzetten tijdens de lessen voor natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Want dat scheelt echt veel, en ook bij wiskunde als het moeilijk wordt.

hoiii

hooooooi

de week ging goed, ondanks dat ik net een onvoldoende had voor nederlands, heb ik een goed gevoel over wiskunde, duits, heb ik geschiedenis goed gemaakt en verder nog geen onvoldoendes gehaald.

HOI

Hallo met mij gaat alles goed. Het gaat ook wel goed op school alleen ik vind het wel echt veel.. Maar het komt wel goed. Ik doe gewoon mn best en laat zien wat ik kan.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.