yoooooooo

Vorige week was het best goed gegaan. Ik heb voor wiskune een 9,7 en een 7,8. Voor mijn Engelse brief heb ik een 8,4 en een 8. Deze week hebben wij 6 toetsen, vandaag heb ik de Nederlandse herkansing en geschiedenis toets. Ik heb hier best goed voor geleerd en ik denk ook dat ik hier een goed cijfer voor ga halen. Vandaag ga ik biologie leren, want hiervan heb ik woensdag een toets.

In het daltonweek ga ik naar de English Photo Comics, het lijkt me best wel leuk en ook wel leerzaam.

xo

15 oktober 2012 hmmm…

Vorige week heb ik mijn cijfers van de so van Engels teruggekregen. Ik had eigenlijk wel een beter cijfer verwacht, maar ik heb tenminste wel een voldoende. De volgende keer ga ik eerder beginnen met leren.

Ook heb ik vorige week aan mijn natuurkunde verslag gewerkt samen met Shannon, Kimberly en Mirna. Ik denk ook dat we hier een goed cijfer voor gaan krijgenm.

Voor wiskunde heb ik een 9.3 op havo en op vwo een 9.4. Hier ben ik erg blij mee.

Als laatst heb ik voor biologie een 8.2 en 7.2. Hier ben ik ook erg blij mee.

Verder is dit weekend een nieuwe videoclip van Justin Bieber samen met Nicki Minaj uitgekomen en hij is SUPER.

bye xo

8 oktober 2012 whoeeeeeee.

Vandaag hadden wij een toets voor Nederlands, we moesten al een paar weken geleden een boek lezen en vandaag moesten we daar een recensie over schrijven. Ik vond dit best makkelijk, want ik had het goed voorbereid.

Vrijdag hadden we een toets voor wiskunde, deze was best makkelijk en ik denk dat ik ‘m ook goed heb gemaakt.

Woensdag hadden wij een geschiedenistoets, ik had deze minder goed gemaakt. Daarom ga ik ook de i-keuze doen.

heyhey!

Tot nu toe gaat het op school wel goed. Door een goede planning, heb ik meestal geen problemen met het huiswerk. Ik ga de herfstvakantie goed besteden door veel huiswerk te maken en veel te leren voor toetsen.

Verder ben ik ook een heel spannend boek aan ‘t lezen voor Nederlands! Het is een dik boek, maar heel fascinerend.

Dit was mijn eerste bericht, bye bye xo

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.