yoooooooo

Vorige week was het best goed gegaan. Ik heb voor wiskune een 9,7 en een 7,8. Voor mijn Engelse brief heb ik een 8,4 en een 8. Deze week hebben wij 6 toetsen, vandaag heb ik de Nederlandse herkansing en geschiedenis toets. Ik heb hier best goed voor geleerd en ik denk ook dat ik hier een goed cijfer voor ga halen. Vandaag ga ik biologie leren, want hiervan heb ik woensdag een toets.

In het daltonweek ga ik naar de English Photo Comics, het lijkt me best wel leuk en ook wel leerzaam.

xo

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>