De reünie

De reünie gaat over Sabine. Ze werkt nu bij een bank, maar omdat ze een burn-out kreeg zit ze tijdelijk thuis.
Op een dag ziet ze een stukje in de krant over een reünie van haar oude school. Vroeger heeft ze het op school best moeilijk gehad. Ze werd gepest door haar oude vriendin die op een klaarlichte dag verdween. De tijd dat Sabine thuis zit, denkt ze steeds vaker terug aan die tijd. Ze weet meer dan ze denkt. Als ze terug gaat naar haar oude school en weer met de mensen praat die vroeger ook op de school zaten ontdekt ze stukje bij stukje steeds meer. Elke keer ontmoet ze iemand die waarschijnlijk iets te maken heeft met de vermissing van haar oude beste vriendin Isabel.

Ik vond dat het boek erg leuk was. Het boek was vlot geschreven en er zaten flash-backs in. Elke keer werd je op het verkeerde been gezet, waardoor het boek spannend bleef. Je weet namelijk pas op het eind wat er echt met Isabel is gebeurt.

Ik denk dat Simone wel onderzoek heeft gedaan en vooral heeft gekenen naar films met misdaden. Het lijkt heel erg veel op de standaard misdaden. Sabine gaat zelf opzoek naar antwoorden, omdat ze politie haar niet gelooft. Ze moordenaar is al dood, is dement of 1 van de beste vrienden van het slachtoffer.

Wat niet geloofwaardig is aan het verhaal/boek is dat het lichaam van Isabel nooit is gevonden. Ook worden er informatie doorgegeven, die niet bij de politie komt of worden kleine stukjes van het verhaal verandert. Dat vind ik jammer.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>