Satelite (Hubble)

Jordy Huigens en Bjorn Schonewille hebben 6 weken gewerkt aan een lamp die op een Sateliet moest lijken. De lamp moest zowel een verhaal hebben als dat het effectief is. verder is het een bureaulamp.

Dit is de SpaceLamp. We zijn op het idee gekomen om deze lamp te gaan maken was; wij moesten een lamp maken met een Thema en een Origineel concept. Dus wij zijn gaan denken over alle mogelijkheden die wij konden bedenken met die combi.

 De lamp heeft een zwarte onderkant waar de schakelaar zich bevindt. Het bovendeel is gemaakt van plastic en is gevijld waardoor het een kristal look heeft. Maar het aller specialiteit van deze lamp is dat er water in gaat waar de lampjes een heel cool effect krijgen en je kamer uitstekend verlicht word. De lamp is uiteraard water dicht.

De materialen die wij hebben voor deze lamp gebruikt hebben zijn; harde plastic buis, hout, zwarte verf, houtlijm & kit. Wij hebben een budget van 5 euro gebruikt om deze lamp te maken.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>