De kroongetuige

Thomas Kuyper is getrouwd met Leonie en werkt in een laboratorium. Op een gegeven moment gaat hij naar de bibliotheek voor een boek een daar ziet hij voor het eerst Jenny Fortuyn.

Waarmee hij later goed bevriend raakt en haar het laboratorium laat zien. Ze gaan samen op kroegentocht meerdere malen, zeker wanneer Leonie weg is.

De dag voordat Leonie terug komt gaan Jenny en Thomas nog een keer op kroegentocht. Waarbij Thomas dronken word en wilt dat Jenny mee naar huis gaat, maar zij wil dit niet en vertrekt naar huis.

De volgende dag is Jenny verdwenen en rechercheur Lambert ontdekt bewijsmateriaal die Thomas verdacht maakt. Terwijl Thomas in voorarrest zit, gaat zijn vrouw Leonie op onderzoek uit en zij ontdekt interessante zaken.

Als je wilt weten wat die zijn en welk bewijsmateriaal rechercheur Lambert allemaal ontdekt en waar Jenny Fortuyn is gebleven dan moet je zeker dit spannende boek gaan lezen.

Ikzelf vind het een erg spannend boek, maar in het begin is het jammer genoeg even doorbijten. Als je van lezen houd is het eerste stuk eigenlijk niet zo vervelend. Over het algemeen zou ik het boek aanraden, het is namelijk een erg spannend en fascinerend boek. Dit boek is trouwens geschreven door: Maarten ‘t Hart

Geef een reactie