André kuipers gaat naar het ISS

20 december 2011

Zoals jullie vast wel weten gaat André kuipers binnenkort naar de het ISS (International Space Station oftewel het internationale ruimtestation). Daar blijft hij een half jaar meet veel kaas omdat kaas zijn lievelings eten is.

Hebben jullie meer over de lancering geef die informatie in reactie en ik ga het gebruiken.

techniek

29 november 2011

weet jij iets heel goed over een onderwerp in de techniek zeg het in een reactie en ik zal het verder uitzoeken en zal het gebruiken als het mag.

sneller dan het licht!!!

22 november 2011

Heb jij het al gehoord, er zijn atomen die sneller kunnen dan het licht!!! Er zijn 2 proeven gedaan maar ze weten nog niet zeker. De eerste keer dachten ze dat het een misrekening was maar de tweede keer lukte het weer. De relativiteitstheorie klopt dus niet het is wel nodig om sneller dan het licht te kunnen. Ik vind het geweldig maar zijn die deeltjes teug in de tijd gegaan? Als jij ook terug in de tijd wil moet je zitten of staan om een atoom! Dus als de atomen een groot geheel  kunnen worden dan kunnen we terug in de tijd!!! Geef een reactie als je denkt dat het kan of dat het niet kan en onthoud ik verplicht nooit iets.

hallo iedereen!

22 november 2011

op deze site ga ik praten over techniek heb je tips geef ze in een reactie. Ik verplicht je niks.

Hallo wereld!

22 november 2011

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.