back to school

Na een geweldige Vakantie moet ik weer naar school. Ik heb veel gedaan. Als eerst ging ik Zaterdag samen met een vriendin van toneel naar scouting. Ik had toen een heerlijke dag gehad. Zondag 21 oktober  vierde ik mijn verjaardag samen met die van mijn broer. Aan het einde hadden mijn neefje en ik bedacht dat hij kon slapen. Hij bleef slapen tot dinsdag ochtend.  Dinsdag had ik niet veel gedaan. Woensdag ging ik samen met mijn oma en moeder nieuwe kleren kopen in Batavia Stad. Die avond ging samen met 2 vrienden van toneel naar de film. Donderdag middag had ik afgesproken met een vriendin in de stad. Ons leek het toen leuk om Zaterdag naar de Halloween Fright Nights  te gaan in Walibi. Vrijdag besloot ik eens een start te maken met mijn huiswerk te maken. Zaterdag werd ik naar de laatste zeil-opkomst van scouting gebracht. Het was heel gezellig. Om half 5 vertrok ik naar Walibi. Toen ik daar aankwam bleek Walibi  vol te zijn van de mensen. Wij besloten toen maar iets in de stad te doen. In de stad aten we iets en gingen toen naar de film.Die avond, net als elke andere zaterdagavond  ging ik samen met mijn ouders The Bridge kijken op de Belgische zender. Als slot vandaag: Huiswerk maken :( Maar ik kan terug kijken op een geweldige vakantie.

Moet maar weer eens doorgaan.

Tot volgende week

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>