verwennen

  • Het is de bedoeling dat jouw “verwende” niet te weten komt dat jij zijn/haar verwenner bent. Je zult dus creatieve manieren moeten bedenken om anoniem te blijven en er toch voor te zorgen dat de ander zich verwend voelt. Het is natuurlijk toegestaan om anderen daarbij in te schakelen.
  • Jij zult zelf ook door een ander verwend gaan worden. Elke keer als je je op één of andere manier verwend voelt, kleur je een    in op “verwenmeter”, zodat iedereen kan zien dat je verwend bent. Deze verwenmeter komt op de onderbouwadministratie te hangen.
    Daar staan alle andere namen van de deelnemers ook op. Zo kun je dus zien wie zich het meest verwend voelt en aan het eind van de maand mag de grootste verwenner zichzelf bekend maken. Als hij of zij dit wil tenminste…
  • Het zou zo kunnen zijn dat je iemand anders dan jouw eigen “verwende” op de lijst ziet staan die naar jou zin veel te weinig verwend wordt. Er is dan niets of niemand die je tegen houdt om daar wat aan te doen.
    Je kunt dus onder het mom van dit spel ook anderen verwennen. Fijn hè !?!
  • Ik hoop dat alles duidelijk is, maar mocht dit niet zo zijn dan kun je altijd nog even contact met mij opnemen. Dat kan in de wandelgangen, via mijn postvakje en in zelfs in december ook per E-mail. Ik zou niet weten wat ik nog meer zou moeten vertellen behalve:
  • Heel veel plezier met het verwennen van elkaar.