Leesautobiografie

Op de basisschool las ik niet veel boeken. Heel af en toe voor school las een boek. Wel lazen mijn ouders vroeger voor toen ik nog klrin was. Vroeger waren dat vaak de boeken Floortje of hoe overleef ik… Ook vond ik vroeger disney boeken leuk om tr lezen.

Nu lees ik af en toe een boek. Als ik een boek lees dan is het vaak een thriller. Deze boeken lezen makkelijker omdat ze spannend zijn. Ik lees niet alleen thrillers maar ook waargebeurde verhalen vind ik interessant en leuk om te lezen.

Ik lees niet alleen nederlandse boeken maar ook boeken voor duits en engels.  Dit doe ik eigenlijk alleen als het voor school moet. Heel soms in de vakantie vind ik het leuk om een boek te lezen. Dit zijn vaak makkelijke boeken die je snel uit leest. Het beste boek wat ik heb gelezen is bali bajes. Het is een goed boek dat waargebeurd is. De opbouw is spannend en daardoor was dit boek makkelijk uit te lezen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Leesautobiografie

  1. Jeroen Clemens schreef:

    duidelijk Wendy
    Dus er moet wel spanning in het boek zitten.
    Maar ik heb je recensie gelezen van Donderdag half vier van hemmerechts. Is dat ook een spannend boek? Of wat vind je daar wat anders in waardoor je het boek blijft lezen? Het kan ook zon zijn dat je smaak en je voorkeur voor boeken ene beetje veranderd, zodat je meer soorten boeken leuk vindt. Interessant.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>