Joe Speedboot

Boek: Joe speedboot

Auteur: Tommy Wieringa

Gepubliceerd: 2005

Blz: 317

Samenvatting:

Het boek Joe Speedboot bestaat uit drie delen en gaat voornamelijk over Fransje. Hij heeft een ongeluk gehad, is voor een lange tijd in coma gebleven en is verlamd. In het boek kom je erachter wat er is gebeurt voor en na het ongeluk. Joe speedboot is in Lomark komen wonen. Joe zet het hele dorp op zijn kop en haalt allemaal streken uit maar niemand weet zijn echte naam. Fransje bewondert Joe en wil graag zijn vriend zijn. In het boek lees je over de verschillende verhalen die ze samen meemaken. Zo hebben Christof, Fransje, Engel samen met Joe een soort vliegtuig in elkaar gezet om zo de moeder van P.J naakt te kunnen zien. Op een gegeven moment komt de prachtige P.J in het leven van Fransje. Ze komt uit Afrika en iedereen waaronder Fransje worden meteen verliefd op haar. Tot ze het boek lezen die de ex van P.J heeft geschreven.

Mening: 

 Het boek Joe speedboot is een langdradig boek. Het verhaal is niet interessant om te lezen en bovendien gaat het verhaal nergens over. Er gebeuren weinig dingen in het boek waardoor het lezen erg lang duurt. Het boek heeft op veel site’s goede recensies en heeft zelfs een prijs gewonnen. Ik had hoge verwachtingen na al die positieve reacties maar over het algemeen viel dit me erg tegen. Er zaten wel een paar leuke stukjes in het boek maar het verhaal trekt mij niet. Er zitten geen spannende en interessante elementen in. Over het algemeen was het naar mijn mening langdradig en saai. Ik zou dit boek dan ook zeker niet aanraden voor anderen om te lezen.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>