Passievrucht

Titel: Passievrucht

Auteur: Karel Glastra van Loon

Pagina’s 238

Samenvatting:

Het boek passievrucht gaat over een man Armin die erachter komt dat hij het syndroom Klinefelter heeft en al zijn hele leeftijd onvruchtbaar is geweest. Het leven van Armin staat op zijn kop, hij komt erachter dat zijn zoon Bo helemaal niet van hem geweest kan zijn. Hij kan het ook niet vragen aan zijn vrouw Monica omdat zij tien jaar geleden overleden is aan een hersenvliesontsteking. Hij besluit om Bo niks te vertellen en zelf te gaan zoeken naar de biologische vader van Armin.  Hij besluit om alle mogelijke personen langs te gaan. Hij begint bij de ex van Monika Robert, gaat naar de huisarts van Monica en naar Nico neerinckx(de ex collega). Hij is ten einde raad en verteld zijn beste vriend Dees en de beste vriendin van Monica Ellen het hele verhaal. De relatie tussen Ellen en Armin verslechtert en hij besluit om er tussen uit te gaan met Bo. Hier komt Bo een meisje tegen die hij leuk vind. De volgende ochtend komt Armin dronken thuis en vertelt Bo de hele waarheid. Als ze thuiskomen komt de vader van Armin te overlijden. Hij komt beetje bij beetje erachter wat er is gebeurt.

Mijn mening:

Ik vind de passievrucht een erg goed boek. Zeker een van de betere boeken die ik heb gelezen. Het begin was wel wat langdradig maar naarmate je verder in het verhaal kwam werd het boek steeds spannender en leuker om te lezen. Er staan niet al teveel lastige woorden in het boek, dit zorgt ervoor dat het boek niet te moeilijk is. Het einde was verrassend, dit vond ik ook erg leuk dat er een soort plottwist was. Ik zou het boek zeker aanraden om te gaan lezen. Het is een leuk boek om te lezen en je komt alles te weten over de zoektocht naar de biologische vader van Bo.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>