Donderdagmiddag half vier

Ik heb het boek donderdagmiddag half vier gelezen van Kristien Hemmerrechts.

Dit boek gaat over een meisje Karin dat op donderdagmiddag half vier dood wordt gevonden onder de Cammionette van Damien. Het boek wordt door allemaal verschillende mensen verteld. En naarmate je verder het verhaal leest kom je erachter dat al deze mensen iets met elkaar te maken hebben.

Wat ik echt mooi vind zijn de stukjes die Karen zelf vertelt in het boek. Ook de verhalen die ertussen worden verteld vind ik echt iets toevoegen aan het boek. Ik vind de manier waarop het boek is geschreven erg goed. Het is geen makkelijk boek om te lezen en pas wanneer je het boek uit heb gelezen begrijp je het verhaal.

In het begin was het boek saai en langdradig. Naarmate je verder het boek doorleest begrijp je het verhaal steeds beter en wordt het interessant. Ik vind het boek goed opgebouwd. Het boek laat je nadenken over de personen die zich in het boek afspelen. Over wat ze met elkaar te maken hebben. Ondanks het minder leuke begin van het boek zou ik dit boek zeker aanraden om te lezen. Vooral het laatste gedeelte van het boek leest gemakkelijk door omdat je dan pas echt het boek begrijpt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>