over het boek

het boek Pizzamaffia, gaat over een marrokaanse jongen brahim die bij de pizzaria van zijn vader werkt , maar omdat zijn vader ziek word en reuma krijgt  moet hij de zaak overnemen , gelukkig hoeft hij het niet alleen te doen omdat zijn oom en neef daar ook werken.Brahim heeft het allemaal wel goed, hij doet het goed op school , heeft een baantje en een leuke vriendin. Maar na een tijdje komt de vader van brahim erachter dat er steeds geld uit de kassa verwijnt ,zijn vader geeft zijn broer de oom van brahim de schuld en ontslaat hem.

wat er verder gebeurd , lees je in de blogs van mij, manonleest & pudjaleest

xo

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>