leesautobiografie

Hallo. ik ben Wesley Beijnes, ik ben 15 jaar oud en ik woon in Almere poort. ik kom uit een gezin met een vader, een moeder, een broertje en een zusje. ook hebben wij 1 kat, 2 konijnen en een hoop vissen.

Vroeger werd mij wel is voorgelezen veel ‘s avonds voor het slapen gaan. Het liefst door mijn moeder of oma maar soms ook wel andere mensen. Want ik was niet zo van vast 1 persoon, maar ik vond meer juist fijn want ik ben best sociaal. Het boek wat mij iedere keer opnieuw werd voorgelezen was “365 berenavonturen” en iedere keer opnieuw waren de verhalen nieuw en speciaal. Mijn ouders lezen zelf graag, maar hebben er niet veel tijd voor. Zelf vind ik lezen niet zo tof die genen heb ik niet over genomen. Ik kreeg als kind geen boeken cadeau. Ik heb er wel een paar in mijn kas staan maar die heb ik zelf gehaald. Ik heb eigenlijk alleen maar de Harry Potter serie in me kast staan en gelezen. Toen ik moest leren lezen ging het ook niet zo goed. Want ik ben echt een beta persoon en het duurt me te lang. Dus met lezen en/of woorden maakte je moe niet echt blij. Daarna ben ik eigenlijk gestopt met lezen. Ik haalde gewoon een boek ging praten met vrienden en na een X aantal weken leverde ik het weer in. Zo ging het eigenlijk maar door en door. Daardoor ben ik lezen nog minder leuk gaan vinden. Dus heb ik op de middelbare school alleen maar gelezen wat moest. Het spijt me echt heel erg maar ik ben niet zo van het lezen, het is gewoon niet mijn ding.

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.