mijn hobby

Een van mijn hobby’s is hockey. Hockey is mijn hobby al bijna 7 jaar. Ik hockey vier keer in de week waarvan een wedstrijd.Mijn hobby is hockey omdat je deze sport met je team speelt en je bent dus nooit alleen.Ik zit in de C2 dit in nog een selectie team.Zaterdag moest ik weer hockeyen het was een hele leuke wedstrijd en we hadden gelukkig gewonnen het is een super leuk gevoel we hadden gewonnen met  4-1. Nu sta ik samen met mijn team eerste in de competitie. Hopelijk worden we kampioen.

Mijn buurt

Hallo iedereen.

Ik woon in Almere in literatuurwijk ik vind deze wijk heel leuk.Alle straten hebben de namen van alles wat met literatuur te maken heeft.In mijn buurt is dichtbij een supermarkt maar ook een middelbarenschool en een basisschool. Zelf zat ik op de basisschool De Omnibus.In mijn buurt wonen hele aardige mensen je komt elkaar ook heel vaak tegen.Ik woon in een drukke buurt er zijn ook veel wegen en auto’s. maar gelukkig kan het ook heel rustig zijn.

Sneeuw in Almere

Deze winter heeft het in Almere goed gesneeuwd maar ook hard gevroren.Door de sneeuw en de gladheid was het moeilijk op school te komen. Sommige bussen en treinen  reden daarom ook niet. Na schooltijd kon je toch veel plezier hebben van de sneeuw.Doordat het ook goed gevroren heeft konden we ook allemaal schaatsen.Een nadeel was dat het op veel wegen glad was. Zelf vond ik de sneeuw heel leuk en ik hoop dat dit de volgende jaren ook gaat vriezen en sneeuwen.