mijn hobby

Een van mijn hobby’s is hockey. Hockey is mijn hobby al bijna 7 jaar. Ik hockey vier keer in de week waarvan een wedstrijd.Mijn hobby is hockey omdat je deze sport met je team speelt en je bent dus nooit alleen.Ik zit in de C2 dit in nog een selectie team.Zaterdag moest ik weer hockeyen het was een hele leuke wedstrijd en we hadden gelukkig gewonnen het is een super leuk gevoel we hadden gewonnen met  4-1. Nu sta ik samen met mijn team eerste in de competitie. Hopelijk worden we kampioen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>