Mijn leven

Goedemorgen

Ik heb lekker geslapen in mijn grote kasteel, ik ben echt blij want het huwelijk tussen mijn oom, Rene van Ch├ólon, en zijn tante, Anna van Lotharingen, blijft kinderloos en zodoende erft ik na de dood van mijn oom ‘al zijne goederen’. En dat is nog al een boel.

Trouwen

Oh.. Ik ben zo zeneuwwachtig, ik ga namelijk binnenkort trouwen! En wel o p trouw ik met de rijke erfdochter van Maximiliaan van Buren, Anna van Egmond. Ik hoop dat alles goed gaat want ik vindt het nogal spannend!

Nog eens trouwen

Ik ben inmiddels weer een andere relatie aangegaan. Maar ik heb Anna van Egmond wel 3 kinderen geschonken: Philips-Willem, Maria en nog een dochtertje dat te vroeg sterft. Van Egmond knoopt me een relatie aan met Eva Eliver misschien wordt dit wel wat…

2 reacties op “Mijn leven

  1. Hmmm, je bent wel een inhalig mannetje he Willem…? Maar wel lief dat je je vorige echtgenote drie kinderen hebt geschonken! Waar is Anna nu trouwens?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>