1/4 deel van het boek schoolstrijd

BLOG 1

H1 t/m H4

blz. 5 t/m 31

  • wat vond ik van het begin
  • zat ik er wel of niet snel in
  • hoe kwam dat
  • hamvraag

Wat vind ik van het begin:  

het begin vond ik redelijk leuk om te lezen, omdat het ging over de eerste schooldag van een school. Ik las dus hoe hun eerste schooldag was dat ging het meeste over Joost. Hij had totaal geen zin in school en nadat hij werd gevraagd om mee te gaan zwemmen met zijn klas werd hij nog een keer geplaagd door zijn klasgenoten.

ook kwam hij een meisje tegen in de klas, dat net nieuw was op de school. eerst waren ze niet zo close maar nadat ze elkaar in de bibliotheek zagen wel.

Zat ik er wel of niet snel in:

Ik kon het verhaal redelijk goed volgen, maar soms veranderde de ”Ik” persoon tussen Joost en Anke, maar wanneer ik verder las begreep ik weer over wie het ging.

hoe kwam dat:

Wanner ik iets niet begreep, moest ik gewoon even door lezen tot dat ik het begreep. Later las ik het stukje weer even opnieuw zodat ik weer lekker in het verhaal zat.

Hamvraag:

het laatste stukje van H4, was Anke heel positief over Joost…… Hoe gaat dat verder met hun?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>