3/4 deel van het boek schoolstrijd

Blog 3

H9 t/m H11

blz 67 t/m 94

  • wat gaat er nu gebeuren
  • zijn er meerdere mogelijkheden
  • hamvraag

Wat gaat er nu gebeuren denk ik:

Ik zit nu ruim over de helft van het boek en na het terugpakken door de zus van Joost,  is het plagen tegen Joost alleen maar erger geworden. Anke vertelde precies wat de reden was hoe haar broer gestorven was. ze dacht dat ze te weinig geholpen had. Ik denk nu dat ze Joost gaat helpen in het laatste deel van het schooljaar, maar verder ben ik wel nieuwsgierig, want het boek is onvoorspelbaar en daarom is het zo leuk om door te lezen.

Zijn er meerdere mogelijkheden:

ik weet niet precies welke mogelijkheden er kunnen zijn omdat het zo onvoorspelbaar is.

hamvraag:

Gaat Anke Joost in aller tijde helpen om het schooljaar positief door te brengen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>