4/4 deel van het boek schoolstrijd

blog 4

H12 t/m H14 + epiloog

blz 95 t/m 126

  • het einde van het boek
  • wat vond ik ervan
  • had ik het verwacht
  • hamvraag

Het einde van het boek:

het einde van het boek vond ik verrassend. Joost realiseerde dat het plagen zijn eigen schuld niet was, maar dat hij eindelijk wist dat het de pester sterk maakte. maar daar trapte joost niet in. hij had namenlijk een slim plan bedacht. aan het begin aarzelde hij, maar hij was sterk en dapper genoeg om het plan te voltooien. hij had namenlijk met Anke afgesproken dat zij de deur dicht moest doen wanneer Oscar en Joost samen en alleen in een hok zaten. Joost heeft toen verkeerde dingen gezegd terwijl Joost dat opnam. De dag daarna heeft Joost het opgenomen bandje af laten spelen over de school omroep. toen hoorde de leerlingen, de rector en de docenten waar hij verkeerde dingen over had gezegd het.

wat vond ik er van:

Ik vond het eind heel dapper van Joost, maar ik vond het niet echt heel spannend. Eigenlijk alleen heel erg slim.

had ik het verwacht:

Ik had wel verwacht dat ze iets gingen doen om Oscar terug te pakken, maar niet op deze manier.

hamvraag:

eigenlijk ontbreken er 2 dingen aan het eind…… gaan Daniel en Anton nog verder plagen? en de ouders van Anke gaan een paar dagen weg waardoor Joost daar gaat logeren….. wat gaan Anke en Joost in die paar dagen doen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>