Deel 3

Dit deel vond ik niet zo leuk…

Joke en haar ouders verdenken Samir van de brief. Samir zei dat diegene gedwongen was die het gedaan heeft. Joke wist bijna zeker dat Samir het was. Dus Joke ging meteen naar haar vader. Haar vader heeft belooft dat hij er alles aan zou doen om de dader te vinden. Ze waren ondertussen bezig in het laboratorium om de vingerafdrukken te bekijken.

Mijn vraag:

Van wie zouden die vingerafdrukken zijn ?

 

 

Deel 2

Ik heb deel 2 gelezen en ik begon het al interessanter te vinden.

Joke kreeg opeens een brief waarin stond ‘niet openmaken , alleen je vader’. Dus Joke heeft het meteen d’r moeder verteld. Joke was erg bang. Ze belde meteen de vader . Haar vader kwam al snel thuis. De vriend van haar vader heeft de brief onderzocht , en zag dus dat er een kogel in zit !

Vraag:

Komen ze erachter waarom er een kogel in de brief zit ?

 

Stukje van H1 en H2

Tot nu toe vind ik het nog niet zo’n speciaal boek , zeker omdat het ook het begin is . Ik heb de achterkant gelezen , en het lijkt me een heel spannend boek ! Op het begin wist ik niet wie wie was , dus dat was een beetje verwarrend . Maar ik heb het nog eens doorgelezen en nu weet ik wel ongeveer waar het over gaat . De vriendin van Joke zegt dat hij vriendje een loverboy is , maar Joke wil het niet geloven . Ze twijfelt nog een beetje .

- Zal Joke haar vriendin geloven ?

Last Minute

Als ik naar de kaft kijk van het boek zie ik een meisje. Dat meisje kijkt niet zo blij. En ik zie een boot. Op de achtergrond zie ik rood water.

De vragen voor de kaft:

1. Waarom kijkt ze zo ongelukkig ?

2. Zou dat meisje ontvoert worden met een boot ?

3. Hoe oud zou het meisje ongeveer zijn ?

4. In welk land speelt het zich af ?

Samenvatting van de achterkant van het boek:

 

Hallo wereld!

Welkom op HPBlogs. Dit is het eerste bericht op je splinternieuwe weblog. Je kunt dit bericht zelf aanpassen of verwijderen.


Belangrijk: je wachtwoord aanpassen
Je hebt zojuist van het systeem een wachtwoord ontvangen. Dit is een vrij lastig wachtwoord, het is daarom aan te raden het direct aan te passen. Je kunt het aanpassen onder Gebruikers > Jouw Profiel > Wachtwoord veranderen. Je kunt daar een nieuw wachtwoord kiezen (wat je 2 keer moet invoeren, om te controleren op typefouten).


En nu?
Om je op gang te helpen, hebben we wat uitlegpagina’s online staan. HPBlogs.nl is onze website, waarop alle benodigde informatie over de weblogs te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je die ook via daar stellen.

Veel plezier met je nieuwe weblog! Je kunt nu dit bericht verwijderen en aan de slag.