leesautobiografie

hallo dit is mijn leesautobiografie

Ik ben een persoon die niet heel graag leest, Vroeger las ik nog wel is geronimo stilton boeken maar dat was toen ik een jaartje of 9 was.                                                                  Nu lees ik alleen nog maar boeken voor school dus de gewone lesboeken en als ik voor nederlands 4 boeken per jaar moet lezen dan doe ik dat.

ik lees wel vaak online dingen ik lees bijvoorbeeld iedere dag online de telegraaf. En andere  dingen die je online kan lezen

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>