Voordat we vertrekken

Nog een weekje en dan vertrekken we naar Birmingham waar we het Young Storyteller of the Year festival gaan bezoeken. Twee van onze leerlingen uit 4 Havo zijn gevraagd om mee te doen. Op deze website vinden jullie meer informatie maar natuurlijk ook het programma van het festival: http://www.tradartsteam.co.uk/ysoy14-programme.html

Woensdag 19-03 komen we nog bij elkaar om de laatste dingen voor te bereiden en dan zullen we donderdagochtend om 08:20 richting Engeland vertrekken!

Via deze site willen we de thuisblijvers op de hoogte houden van onze belevenissen.

Hier kort het programma overzicht van onze reis:

Donderdag 20-03 Aankomst, met de trein richting hotel. Lunch en storytelling in King Norton Girls school. Wandeling door Birmingham en diner in centrum.
Vrijdag 21-03 09:00 vertrek richting Stratford-Upon-Avon met de trein, 10:30 rondleiding van twee uur door Stratford met bezoek graf van Shakespeare. Lunch met elkaar in Stratford, daarna vrije tijd om souvenirs te kopen etc. 

16:00 trein terug naar Birmingham. Diner in restaurant Birmingham met Engelse jonge storytellers die ook meedoen aan het festival en een storytelling sessie.

Zaterdag 22-03 Young Storyteller of the Year Festival. Lunch in Birmingham, diner met elkaar en andere storytellers in Birmingham ter afsluiting.
Zondag 23-03 08:00 vertrek richting Birmingham airport 11:15 terugvlucht naar Amsterdam. Aankomst 13:30.

 

1 reactie op “Voordat we vertrekken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>