Daltonweek project

Hoe komen we er nou bij om tijdens deze Daltonweek helemaal naar Engeland af te reizen met 8 enthousiaste leerlingen?

Sinds drie jaar draaien wij het storytelling project met veel plezier, bij dit project krijgen wij hulp van Anna Comonos een professionele verhalenverteller uit Londen. Dit project vind plaats op Helen Parkhurst maar is volledig in het Engels. Twee vliegen in één klap dus!

Afgelopen schooljaar hebben we in de derde Daltonweek ook weer het storytelling project kunnen draaien, Anna was zo onder de indruk van het talent van twee leerlingen dat ze hen geïntroduceerd heeft bij de organisatie van het Young Storyteller of the Year festival in Birmingham. http://www.tradartsteam.co.uk/ysoy.html.

En zo gebeurde het dat Lin Schalken en Job Hulsebosch uit 4 havo een plaatsje veroverd hebben op dit festival. Samen met twee docenten en zes andere leerlingen die in Daltonweek 1 met veel succes mee hebben gedaan tijdens dit project gaan we naar Birmingham om het festival te bezoeken en onze leerlingen aan te moedigen. We worden met open armen ontvangen door de organisatoren die dit festival graag een internationaal tintje willen geven! Samen met hen hebben we een mooie reis samengesteld die plaats vind in Daltonweek 2. Het programma van deze reis vind u in het bericht hieronder.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>