We’re in Birmingham!!

De dag begon om kwart voor 7 op Schiphol… Jippie… Nou, voor mij om half 5 om precies te zijn als je het douchen, eten en reizen naar Schiphol meetelt. En raad eens wie te laat op Schiphol kwam? Job, natuuuurlijk!

Na meerdere checks en een busrit naar het kleine vliegtuigje, ging de landing snel. Hier was ik heel nerveus voor en gelukkig zat dat alleen tussen de oren! (Soort van letterlijk) De landing was alleen wat minder prettig, waar die arme Jin (die naast me zat) ook veel last van had.

In Engeland zijn we ge-wel-dig rondgeleid door Beth (ofzo). Onze koffers hebben we afgezet in het hotel en daarna gelijk door naar Bullring winkelcentrum. Iedereen ging iets anders doen tot kwart over 12.

Een tijdje later waren we in een meisjesschool. Allerlei meisjes in uniform, anderen niet in uniform en zelfs een paar jongens! Twee meiden van die school hebben hun verhaal verteld na Job Zijne had verteld. Daarna was ik.

Na een rondleiding en een paar overheerlijke grote koekjes, gingen we terug naar de bus stop. Daar hebben we gedag gezegd tegen Beth en daarna zijn we naar het hotel gegaan.

We hadden afgesproken om half 7 op een bepaalde plek, daarna naar een Chinees restaurant waar we een buffet hadden. Het eten was aardig… Hierna hebben we Wie Is De Mol gekeken en zijn we naar onze kamers gegaan. En nu type ik dit… Ik hoop dat ik genoeg rust krijg voor morgen, want morgen gaan we nog veel doen!

 

-Lin-

5 reacties op “We’re in Birmingham!!

  1. Wat hebben jullie de eerste dag meteen veel beleefd! Klinkt heel leuk, behalve dan die landing… En: je weet al wie de mol is? Dat hoeven we dus niet geheim te houden. Fijn dat we zo op de hoogte gehouden worden met deze blog. Heel veel plezier voor jullie allemaal in Engeland :) Sylvia

  2. Super dat jullie een blog bijhouden van jullie avonturen in de UK! Maak er een mooie vrijdag van en @ Lin en Job: hou energie over voor de zaterdag :-)
    Have Fun!

  3. Leuk dit blog. Laat er maar veel grappige/leuke/spannende verhalen op komen. Met foto’s

    veel plezier verder

  4. “die arme Jin (die naast me zat) ook veel last van had.”

    aawwhh, die arme Jin. Gelukkig ging het meteen daarna veeeel beter ;)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>