Stratford upon avon!

hallowa!

Lekker vanuit mijn bedje weer een update en vandaag van mij (Alessia)!

Vandaag begon de dag best vroeg (niet zo vroeg als gister, maarja toch nog best vroeg) om 7 uur ging de wekker! Ik stond op en ging me aankleden, we hadden met z’n allen op kwart voor acht afgesproken om gezellig met z’n allen te ontbijten. Wie was er weer te laat? Job natuurlijk, het zal ook niet anders!

Na het ontbijt liepen we naar de trein, daar stond Beth (weet niet hoe je het schrijft) op ons te wachten. Ze ging mee met de trein naar stratford, gezellig! Na een treinreis van ongeveer een uur zijn we aangekomen in “The City Of Shakespeare”. Toen we aankwamen waren we een beetje vroeg, dus mochten we naar de winkeltjes in de buurt.

Op het moment dat we terug kwamen stond John, de rondleider, al op ons wachten. John liet ons de hele stad zien, ook de huizen van de familie van Shakespeare. We zijn de zelfs nog in de kerk geweest waar William Shakespeare is begraven. Het was een leuke tour, aan het eind was iedereen wel een beetje moe.

Voor de lunch was er een leuk restaurantje, de man in het restaurant was erg gezellig en had leuke praatjes. We zaten boven en hadden een goed uitzicht, vooral op het moment dat er studenten in hun leuke uniforme langs liepen.

Na de lunch mochten we nog even door de stad lopen en namen daarna de trein terug. Aangekomen in Birmingham heeft iedereen geshopt of in het hotel geluierd.

Om kwart voor zeven werden we opgehaald door de taxi. We gingen naar een soort van huiskamer boven een bakkerij, er stonden alleen stoelen en een tafel. Op de tafel kwam een buffet. Na het eten gingen alle story tellers hun verhaal vertellen. Op het moment dat ik begon met mijn groepje ging het goed, tot het moment dat ik moest beginnen met mijn tweede stukje. Ik kreeg een blackout, maar ik ging door! Het ging verder nog wel goed!

Nadat iedereen hun verhaal had verteld werden we thuis gebracht door mensen die daar waren gekomen met de auto. Terug in het hotel, ben ik nu de blog aan het bijwerken. Zo gaan we nog een quiz en daarna lekker slapen! Morgan gaat de wekker weer om acht uur!

Bye!

-Alessia-

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>