Saturday stageday!

Vandaag was de grote dag! Zowel ik (Job) als Lin moesten optreden op het Young Story Teller of the Year festival. We waren echter de allerlaatste  die op moesten treden dus we hadden alle tijd om onze zenuwen op te bouwen. Alle voorgaande deelnemers waren stuk voor stuk geweldig. Maar goed, Lin haar optreden ging geweldig, en de mijne ging ook… best goed… denk ik. Verder was het ook erg leuk om weer met mensen te praten die ik de voorgaande avond ontmoet had. Vooral  om eindelijk is met wat jongens te kunnen praten was fijn, want alhoewel de meisjes ontzettend aardig zijn, heb ik niet zoveel in gemeen met 3 jaar jongere meisjes. Anyway, na het festival waren we opzoek gegaan naar een restaurantje met Beth en een vriend van haar, en een van de andere deelnemers, Ryan en een vriend van hem, waar ik ‘t goed mee kan vinden en waar de meisjes verliefd op schenen te zijn. Anyway, het duurde nog meer dan een half uur voordat we überhaupt een tafel zouden krijgen dus de meisjes gingen shoppen en de rest (ik, Sanne, Jorien, Beth + vriend en Ryan + vriend) gingen naar een barretje, wat een verassend luxe barretje was, met live piano en saxofoon van dien. Maar goed, na het barretje was t terug naar het restaurant, waar we een gezellig etentje hadden waarna het afscheid nemen geblazen was en toen kwamen in het hier en nu aan, waar ik omringd door gegiechel en roddels over jongens dit blog schrijf. Maar goed, het was een geweldig weekend waar in ik de kans heb gehad om wat geweldige mensen te ontmoeten en mee te maken!

1 reactie op “Saturday stageday!

  1. Wat een fantastische ervaring voor jullie 8en en in het bijzonder voor Job en Lin! Super dat dit kan op het HP… Ook heel leuk om jullie verhalen te lezen en fijn om jullie straks op Schiphol te verwelkomen! Trots :)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>