‘Home sweet home’

Na een vliegende reis achter de rug hebben gehad zijn we allemaal weer veilig thuis! We hadden natuurlijk allemaal nog wel even wat langer willen blijven maar we zijn ook wel blij dat we weer lekker thuis zijn.

Een kort verhaaltje over de afgelopen dagen…..

Once upon a time there was… een groepje middelbare scholieren die op donderdag ochtend op het vliegveld klaar stonden. Met twee docenten die de reis gingen leiden ‘Jorien en Sanne’. Na een easy flight werden ze van harte ontvangen op een ‘girls school’ met een keurig uniform aan en zelfs zagen ze een paar van 16+ die hen eigen kleding mochten uitkiezen. Na een heerlijke lunch met sandwiches gingen twee van de leerlingen Job en Lin iets bijzonders doen. Ze gingen een storrytelling verhaal doen, Job vertelde over zijn ‘oh so beautifull boy’ en Lin over ‘the fearesome giants’. Daarna gingen ze het gebouw verkennen en werden ze nog wat bijgebracht over Engelsen scholen en Birmingham. The next day…. Moesten ze al vroeg op. Dat was best lastig want die avond van te voren was een latertje geworden. Ze gingen met de trein naar het geboorte huis van ‘Shakespeare’ dit was in Stratford upon avon. De leerlingen leerde veel over de stad en liepen rond, ze hadden een gids een aardig engels man. En toen…. Kwamen ze eindelijk aan bij het graf van ‘William Shakespeare’. Daarna hebben de ze genoten van een heerlijke lunch. On the way back…. Werd er hier en daar nog wat geshopt. ‘s Avonds stond hen een heerlijk Libanees diner te wachten met nog heel veel meer storytellers. Job en Lin waren geweest, Sophie, Romy en Jin hadden een verhaal over ‘The landlady’ Femke, Alessia en Kim die hadden het verhaal over ‘the pig’. On friday was het zover….. The national Storytelling festival! Het was geweldig en de leerlingen hebben vele prachtige verhalen gehoord. Job en Linn hadden het uitstekend gedaan! De leerlingen en de twee docenten waren trots op ze! Die avond hadden we heerlijk bij een pizzaria gegeten met nog een paar andere Engelse storytellers. Toen kwam de dag….. Het was tijd om naar huis te gaan. En nu zitten ze thuis op de bank, terug te denken aan de heerlijke gezellige reis en de leuke mensen!

-the end-

 

Dank jullie wel Jorien en Sanne voor het meegaan! Ik zou het zo met iedereen overdoen!

Lots of love Sophie

1 reactie op “‘Home sweet home’

  1. Zooooo, dat ziet er goed uit! volgens mij hebben jullie de daltonweek van je leven gehad! Ik hoor graag de live verhalen de komende week. Zijn er ook foto’s/filmpjes van het optreden van Job en Lin?
    Sacha

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>