leesautobiografie yves

Hallo,

Dit is mijn leesautobiografie,

Ik lees weinig boeken. Ik lees alleen boeken als dat moet voor school.

Wat ik wel graag lees is de krant dit doe ik zo goed als iedere dag. ik lees graag de krant omdat dit vaak actuele gebeurtenissen bevat. Ik vind dat interessant om te lezen.

Als ik boeken lees wil ik graag dat het boek spannend en/of realistisch is.

Ik heb niet echt een boek dat ik mijn favoriete boek kan noemen, dat komt omdat ik niet veel lees en niet echt op zoek ben geweest naar een favoriete boek. Als ik voor school weer een boek moet lezen zal het een spannend boek zijn.

Dit was de leesautobiografie van Yves Koekkoek C4V3

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>