cell

Door: Yves  Koekkoek

Titel: Cel

Auteur: Charles den Tex

Pagina’s: 378

Uitgever: De Geus

Niveau: 2

Korte samenvatting: 

Wat doe je tegen  iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher, hoofdpersoon uit de macht van meneer Miller, is ‘s nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij aangehouden. Waarom is een raadsel, maar de politie is ervan overtuigd dat hij de dader is. Michael zou niet weten waarvoor. Alles wat hij zegt, lijkt averechts te werken. Hij wordt transporteert naar een politiebureau in  Westland. Daar aangekomen zijn er twee spijkerharde rechercheurs op de zaak gezet, een bizarre aanklacht, een onontkoombaar bewijs en een advocate die hem niet gelooft. En is dit pas het begin.

Mijn mening:

Het boek was spannend. Vaak waren er onverklaarbare gebeurtenissen in het boek. dit kwam veel voor waardoor de lezer scherp gehouden werd. Je wordt ook gelijk in het verhaal getrokken en dit blijft tot het eind van het boek. Dit maakt het boek vanaf het begin interessant om te lezen. Een aanrader kan ik het wel noemen.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>