Mijn leesautobiografie

Ik begon toen ik 10 was met echte boeken lezen. Daarvoor las ik vooral strips. Ik begon toen te lezen in de Grijze Jager, een beroemde boekenreeks geschreven door John Flanagan. Daarna ben ik ook veel andere boeken gaan lezen, vooral tijdens de vakantie op de E-reader. Dan maakte het eigenlijk niet uit welk boek ik las, als ik maar lekker kon lezen.

Ik vind elk genre boek wel leuk, als het maar goed is geschreven. Maar toch houd ik meer van fictie dan non-fictie boeken. Een paar boekenseries die ik leuk vind: de Grijze jager, Percy Jackson, Tunnels, Nickolas Flamel, Septimus Heap, Artemis Fowl, Broederband & Het erfgoed.

Ik heb ook al wat meer literatuur boeken gelezen, zoals Gaten van Louis Sachar & de Aanslag van Harry Mulisch.

Ik houd erg van lezen, en ik lees ook best snel. Mijn leesniveau is niveau 4. Het lukt me meestal om elk boek dat ik lees goed te lezen. Ik hoop dat dit me ook lukt met de literatuurboeken.

Jorrit Bakker

1 reactie op “Mijn leesautobiografie

  1. duidelijk, Jorit
    kijk eerst eens zelf naar mogelijke boeken via LvdL en de andere bronnen die ik in TeleTop heb gezet. Daarna samen eens wat praten over mogelijke keuzes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>