Reisverslag Bilbao

 

12 oktober 2018- dag 1
Om 19:15 vertrokken wij met de bus richting Bilbao. Het was een lange reis die we tegemoet gingen, die gelukkig de eerste dag goed verliep zonder file. In de bus was het erg gezellig en werd de film green mile afgespeeld.

13 oktober 2018- dag 2
Rond 01:00 / 02:00 lag de hele bus te slapen. Rond 08:00 uur werd iedereen weer wakker. Vlak daarna was de ontbijtstop. Toen we verder reden werd de film Dumb&Dumber afgespeeld. We hebben nog een laatste stop gehad door de file en daarna zijn we doorgereden naar hotel Bilbi. Daar hebben we onze koffers kunnen stallen zodat we het centrum van Bilbao in konden. Daar kregen we een uurtje de tijd om even wat te eten/drinken en rond te kijken. Daarna zijn we richting de funicular gelopen. We zijn toen met de funicular de berg op gegaan, waar een mooi uitzichtpunt was om over de stad heen te kijken. In de avond zijn we gezamelijk uit eten gegaan. Na het eten was er vrije tijd om nog een keer het centrum in te gaan.

14 oktober 2018- dag 3
Om 09:15 stonden we klaar om naar het Guggenheim te gaan. Het lopen er heen was meteen een douche. In het Guggenheim aangekomen werden we in groepen verdeeld zodat we met een gids door het museum konden lopen. Na de rondleiding kregen we nog een uur de tijd om zelf rond te kijken. Daarna hebben we geluncht, ivm de regen zijn we daarna terug gegaan naar het hotel. We kregen daar tijd voor onszelf en om 16:00 uur moesten we weer beneden staan. We hebben toen een fotosafari gedaan in het oude gedeelte van de stad. Zo konden we meteen zien waar we konden eten. We moesten ons om 22:00 weer melden in het hotel.

 

Geschreven door: Daphne en Fabiƫnne.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>