Reisverslag Baskenland

15 oktober 2018 – dag 4 
Om 9:15 moesten we naar het bushokje lopen, daarna werden we door de bus in  25 minuutjes afgezet bij puenta Vizcaya. Het was erg koud toen, maar later kwam het lekker warme zonnetje door. Een groep ging omhoog en de andere groep pakte het pondje naar de overkant om daar omhoog te gaan. De brug overgestoken en weer naar beneden. We kregen een uurtje om rond te kijken en te eten, daarna werden we afgezet in het centrum van Bilbao om een fietstocht te maken door de stad. Was erg leuk en we hebben ook nog wat geleerd. Eten was weer op eigen gelegenheid en 22 uur weer melden in het hotel.

15 oktober 2018- dag 4
Vandaag vertrokken we met de bus uit Bilbao en gingen op weg naar San Sebastian, maar eerst nog een wandeltocht maken. De wandeltocht was 4,8 kilometer. We begonnen boven en liepen naar beneden richting het kiezelstrand, daarna via een andere weg weer terug naar boven. Na de wandeltocht gingen we met de bus door naar San Sebastian. We kwamen rond 16:00 uur aan in het hostel waar we vrije tijd kregen tot het avondeten. Om 19:00 aten we gezamelijk in het hostel en om 22:00 uur begon de spelletjesavond.

Geschreven door Daphne, Fabiënne, Lotte en Emma

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>